#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Organisaties

Nieuwe directeur RfB

De christelijke Stichting Raad voor financiële Betrouwbaarheid (RfB) benoemt Koos Mink tot nieuwe directeur. Hij neemt die functie over van de scheidende directeur Arend Jan Zwart, die dit jaar met zijn vrouw Jacqueline naar Portugal hoopt te vertrekken.

Het is de bedoeling dat ze uitgezonden worden door hun gemeente in samenwerking met European Christian Mission (ECM) om hun bijdrage te leveren aan een gemeentestichtingsproject in het stadje Mora.

Het bestuur van de stichting RfB zegt hem veel dank te zijn verschuldigd voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de stichting. Zijn inbreng in vele besprekingen van commissies in het kader van het nieuwe validatiestelsel en in de contacten met het CBF zijn volgens het bestuur van grote betekenis geweest.

Drs. Koos Mink RMC is al vele jaren als toetser aan de RfB verbonden. Daarnaast heeft hij ook op andere manieren brede ervaring in de filantropische sector opgedaan, onder andere als interim directeur.

Het bestuur van de stichting RfB zegt er alle vertrouwen in te hebben dat met de benoeming van Mink de inbreng van de belangen van de RfB en haar deelnemers in het kader van het nieuwe validatiestelsel voldoende is gewaarborgd.

De Stichting Raad voor financiële Betrouwbaarheid (RfB) is een keurmerk verlenende stichting voor met name christelijke organisaties in Nederland, die fondsen werven onder een breed publiek. Op basis van het RfB keurmerk mogen deelnemers de volgende pay-off hanteren: Getoetst op betrouwbaar beheer en besteding.


Reageren