#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Conferentieweek Maasbach

Johan Maasbach Wereldzending houdt van 18 tot en met 25 oktober een conferentie in Den Haag. Dat speelt zich af in het Capitol Evangelie Centrum aan de Loosduinsekade 222 en het daar tegenover geleden hoofdkwartier van de organisatie aan de Apeldoornselaan 2. Tal van sprekers zullen er het woord voeren. Behalve enkele plenaire (opwekkings)diensten, bestaat de conferentie vooral uit seminars overdag. Op de slotdag wordt de Engelstalige musical ‘Forbidden Love’ opgevoerd, over David en Bathseba.

Een van de sprekers is dr. Dennis Gordon Lindsay, president van Christ for the Nations in Dallas, Texas (VS), die een serie van 25 boeken schrijft (het 17e is pas klaar) over scheppingswetenschap. Daarover komt hij ook spreken. Doel is Bijbels onderwijs en wetenschappelijke bevindingen te presenteren over het ontstaan van schepping en mens.

Op de eerste dag worden dertien nieuwe liederen opgenomen. Er zijn aparte activiteiten voor kinderen en tieners. Volgens David Maasbach, die de organisatie leidt, wordt de conferentie ‘een uur van opwekking’ voor de deelnemers.

Reageren


anoniem

10-06-2016 06:44
Beste Truus zou jij je adres willen achterlaten , je mail adres , dan kunnen we je in contact brengen met een journalist, graag zo spoedig mogelijk.

Johan

31-03-2016 05:29
Het is triest dat deze beweging en sekte nog door kan gaan
en slachtoffers kan maken. Ik ben gelukkig weg uit een
blessing gemeente. Door familie wordt ik beschouwd als
een afvallige en vijand van het werk. Het maakt me
ontzettend kwaad. Deze beweging moet gestopt worden.
Bijna allen die in de blessing gemeenten komen, zijn verblind. Nu is er weer de jubel doorbraak zegeningen.
Ook een misleiding om mensen hun geld te stelen.
David maasbach is zelf die dief waar hij over spreekt,
een ware misleider !!!!!!!!!!

Truus

05-02-2016 11:08
Ben zelf daar ook geweest, mijn dochter is namelijk gedoopt door David zelf, wij dachten haar te moeten steunen in een keus naar een geloof, helaas is er nu geen contact meer mogelijk tussen onze dochter en onze kleinkinderen. Wij dachten ook zij zit bij 1 van de Blessingsgemeenten elders in het land. Maar David Maasbach heeft hier ook de leiding over, wij zeiden tegen onze dochter na dat ze gedoopt was door David Maasbach dat dit niet goed was en voelde. Dat was dus verkeerd. Nu heeft ze verbroken met de hele familie, ze worden zo gehersenspoeld dat ze de realiteit van het leven en ware geloof verliezen. de bijbel word in een verkeerde tekst verdraait door alle gemeenten in de Maasbach blessingsgemeenten. Geld en Roem en Zelfverrijking staan hier centraal. Deze preken is een grote misleiding om zielen te winnen voor zijn eigen imperium.Misselijkmakende man.Wij zijn onze dochter en kleinkinderen al kwijt aan deze sekte want dat is het echt. Laat het een waarschuwing zijn voor al de mensen die zich hier mee in laten. Bescherm jullie gezinnen. Misleiding Manipulatie Oplichterij alles voor geld, niets maar niets met het geloof te maken al staan ze met de bijbel in de handen te zwaaien. Geloof word hier zo misbruikt en gemanipuleerd. Wij hopen dat deze man samen met zijn broer en de hele familie hierin gestopt worden . Dat deze gemeenten de deuren moeten sluiten om meer slachtoffers te kunnen maken, inderdaad de mens beslist zelf daar in mee te gaan, maar mooie praatjes kunnen hierin een grote rol spelen om deze keus te maken vooral al je zoekende bent in het geloof

Susi

19-09-2015 03:10
Ik zou een ierder afraden om naar toe te gaan. David geeft advise aan jongeren om te breken met families.
Zie maasbachsekte.

Denis

08-09-2015 11:28
die conferenties van Maasbach zijn een grote bedelpartij waar de kassa zo veel mogelijk moet rinkelen. Ik schrok me dood toen ik onlangs wat fragmenten van zo'n Maasbach conferentie zag. Het korte fragment vind je in dit artikel https://religieusredeneren.wordpress.com/2015/08/21/religie-als-financiele-melkkoe/