#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Uitdaging en sociale media

De redactie van Uitdaging heeft bij de herstart van de website gekozen om ook op Facebook, Google+, Twitter en YouTube aanwezig te zijn. Volg ons op de volgende Social Media-kanalen en geef een ‘like’ of ‘plus’ ons

Facebook
Op Facebook is Uitdaging aanwezig met een eigen pagina en groep. Bezoek onze pagina eens en geef een 'Like' of een commentaar op een of meerdere van de foto's of berichten die wij daar plaatsen. Door lid te worden van de Facebookgroep kan je direct met de Uitdaging redactie in gesprek gaan, over zaken die wij daar aan de orde brengen of waar jij graag aandacht voor wilt vragen.

Google+
Voor de groeiende groep mensen die gebruik maakt van een @gmail.com account zijn we ook met een pagina op Google aanwezig. Daar delen we naast onze eigen nieuwsberichten ook berichten van de adverteerders in de Uitdaging krant.

Daarnaast zijn we op Google+ lid van enkele christelijke communities en delen we graag een plusje uit aan mooie berichten die we daar tegenkomen.

Neem Uitdaging s.v.p. op in (een van) jouw kring(en) en deel onze berichten op jouw Google+ profiel, daarmee help je mee het positieve en opbouwende nieuws dat wij brengen te delen met een zo'n groot mogelijke achterban.

Twitter
Ook heeft de redactie van Uitdaging sinds kort een eigen Twitter account in de lucht en volgen we al weer heel wat christenen in Nederland. Wij hopen er natuurlijk op dat wanneer je Twitter enthousiast gebruikt, jij onze tweets graag retweet en/of toevoegt aan jouw favorieten. Het zijn maar een paar kliks, maar je helpt ook dan weer geweldig mee het bereik van Uitdaging te vergroten.

Je kunt je momenteel abonneren op twee publieke lijsten: Auteurs (daarmee volg je de tweets van auteurs van interessante boeken) en Christelijke organisaties (daarmee volg je de tweets van Christelijke organisaties in Nederland en Vlaanderen die adverteren in de krant of Uitdaging website).

YouTube
Het is de verwachting dat in de toekomst meer en meer video gebruikt zal gaan worden en dus een steeds grotere rol zal gaan spelen in de dagelijkse nieuwsvoorziening. Dit mede door het nog steeds groeiende gebruik van de tablet- en mobiele telefoon apparatuur. Op de nieuwe Uitdaging website is de redactie begonnen met het bijhouden van drie afspeellijsten op YouTube. Je vindt die video’s bij NIEUWS en GEESTELIJKE GROEI.

Jan Smit, coördinator sociale media

Reageren


Lea Bos - Uitdaging

10-09-2015 12:38
Dank je Denis, omdat boven de site de betreffende icons staan waren wij dit vergeten. Nu zijn de links toegevoegd.

Denis

09-09-2015 11:55
Kleine tip! Zorg in dit nieuwsbericht voor links naar de social media kanalen.