#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Filadelfia Zending houdt workshop fondsenwerving

Behalve EA-EZA houdt nu ook Filadelfia Zending, een uit de Vergadering van Gelovigen voortgekomen maar inmiddels wat verbreed genootschap, een informatiebijeenkomst over fondsenwerving. Dat gebeurt op 11 april (09.30 tot 12.30 uur) in zalencentrum De Pineta te Nunspeet (Elspeterweg 6).
De dag is speciaal gericht op Thuisfront Commissie (TFC). ‘Financiën is één van de dingen waar je als zendingswerker het liefst zo min mogelijk over nadenkt. Als TFC ligt daar een grote uitdaging’, schrijft de organisatie aan haar achterban. Onder het motto ‘Succesvol fondsenwerven voor TFC’s’ komen vragen aan de orde als hoe men dat het best kan doen, welke acties mogelijk zijn, wat te doen als men moeite heeft met geld vragen, waarom resultaten van acties soms tegenvallen (en hoe die te verbeteren) en hoe men nieuwe doelgroepen bij de zendeling betrekt. Een ander vraag is hoe men donateurs kan vasthouden.

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt. Met de opgedane informatie gaan ze meteen aan het werk. Zo wordt gebouwd aan plannen die na deze workshop kunnen worden uitgevoerd. De workshop is geheel kosteloos voor bij Filadelfia Zending aangesloten TFC-leden. Voor anderen kost het € 20. maar het aantal plaatsen is beperkt.

De workshop wordt gegeven door Jurjen Procee, die volgens FZ jarenlang ervaring heeft in het werven van fondsen en (christelijke) goede doelen en TFC’s daarover adviseert. Onder andere werkt hij voor IFES, Red een Kind, EO, EO-metterdaad, Mercy Ships en Stichting Ontmoeting. Hij geeft regelmatig workshops en trainingen. Aanmelding voor de workshop kan tot uiterlijk 31 maart, via secretariaat@filadelfia-zending.nl


Reageren