#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Boek-muziek-film

Ark Media stort zich op ‘baktrend’

Uitgeverij Ark Media gaat samenwerken met Laura’s Creations, de leverancier van ‘Lifestyle’ producten en onder meer bekend geworden door houten tekstborden. Zij willen de liefhebberij van het bakken gebruiken om een boodschap door te geven. De gehele zogenoemde ‘cadeaulijn’ Bake it forward is daardoor nu te koop in de christelijke boekhandel.

Ark Media gaat Laura’s Creations vertegenwoordigen bij alle Nederlandse christelijke boekwinkels. De uitgeverij geeft al jarenlang christelijk boeken, kaarten en kalenders uit. Met de nieuwe cadeaulijn van vijf verschillende koekstempels haken beide organisaties aan bij wat zij ‘de huidige markttrend’ van het bakken noemen.

Bakken is een liefhebberij van velen en Ark Media en Laura’s Creations zeggen daarbij te willen aansluiten met een boodschap. ‘Wat is er mooier dan deze twee dingen te combineren? Bake it Forward is niet alleen bakken voor jezelf, maar juist ook voor de mensen om je heen’, zeggen de twee organisaties. Zij dringen er bij hun klanten op aan (Gods) liefde in elkaars mooie én moeilijke tijden te delen.

De moderne koekstempels dragen Nederlandse én Engelse tekst. De vijf verschillende sets bestaan elk uit twee verschillende stempels én een recept voor de koekjes.


Reageren