#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Uitdaging

Geef anderen een Uitdaging

De mei editie van de Uitdaging krant ligt op dit moment op de pers en gaat volgende week naar de lezers toe. Help ons mee om de oplage, in de toekomst, te vergroten en verspreid ook een groter aantal kranten in jouw eigen omgeving.

Wil jij ook gratis een groter aantal van de Uitdaging krant ontvangen voor verspreiding?

Betaal alleen de porto om ze ook uit de delen in jouw kerk of kring.

Klik hier om een aantal exemplaren van Uitdaging te bestellen.

Reageren


vader Jakob

18-05-2019 03:34
Omdat ik zelf teleurgesteld ben in de inhoud van de jongste uitgave van de Uitdaging krant, kan en zal ik deze niet met anderen delen.
De hoofdreden is het artikel "Wat is de eindtijd"? wat op de voorlaatste pagina is afgedrukt. Je zou mogen verwachten dat een artikel met deze titel uit de doeken zou doen wat de 'eindtijd' inhoudt.
Het tegendeel is helaas waar. De verwarring kan alleen maar toenemen als je het aandachtig leest
Zo zijn in de Bijbel bijvoorbeeld 'heidenen' die mensen, in elk geval volken, die niet- Jood zijn. De schrijver in dit artikel maakt er echter 'ongelovigen' van, een pijnlijke misser. Dat is maar één van de meerdere tekortkomingen.
Zo'n belangrijk en actueel onderwerp verdient echt beter.
Over de positie van de gemeente ten opzichte van Israël geen woord. Over de profeet Daniel geen woord. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een gemiste kans, terwijl de wereld op springen staat in steeds meer opzichten.
Gelukkig is er online genoeg beschikbaar.
zoals een studie naar aanleiding van Daniel 12:4 (pdf) https://tinyurl.com/y2yf976y

Ik weet nog niet wat ik ga doen. Geen donatie en opzeggen van het blad sluit ik niet uit. Leuk is anders, maar er is al veel te veel verwarring over de eindtijd,