#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Wereldwijde sponsorloop van Operatie Mobilisatie

RUN FOR THE MESSAGE: maak met elke stap het Evangelie bekend!

Op zaterdag 26 september organiseert Operatie Mobilisatie (OM) de sponsorloop Run for the Message voor haar wereldwijde zendingswerk. Deze sponsorloop is onderdeel van Run for the World, waaraan wereldwijd in meer dan vijftig landen ruim 10.000 mensen meedoen. Deelnemers lopen, of fietsen, voor een zendingswerker van OM of een zelfgekozen project.

VIJFTIG LANDEN EN OP VEERTIEN LOCATIES IN NEDERLAND
Wereldwijd wordt er op meer dan honderd locaties gelopen, waarvan veertien locaties in Nederland. Elke  kilometer die gelopen wordt telt mee voor het werk van OM wereldwijd. Het doel is om gezamenlijk 40.000
km te lopen om aandacht te vragen en fondsen te werven voor zendingswerkers en zendingsprojecten van OM. Zo word er in Fiji door 150-200 deelnemers gelopen en in Jeruzalem door één deelnemer gefietst van Jeruzalem, door bergachtig terrein naar het 52km verder gelegen Modiin.

Loop mee!
Er wordt hardgelopen in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Emmeloord, Groot Ammers, Kockengen, Moerkapelle, Oldebroek, Scherpenzeel, Urk, Utrecht en Zwolle en gefietst in Den Haag. Daarnaast wordt hardgelopen op 3 oktober in Dedemsvaart en op 10 oktober in Meppel. Deelnemers kunnen zich inschrijven via
www.runforthemessage.nl De te lopen afstand verschillen en staan per run vermeld. Wie zelf niet mee wil rennen, kan ook een deelnemer sponsoren in zijn deelname aan de loop. Ook dit kan via de website: www.runforthemessage.nl/sponsoren.


Reageren