#Tb 15 euro gift
Enquête: 016-Mensen die niet in Jezus geloven gaan naar de hel. Ja Nee

Binnenland

Taak meeste christenen ligt niet in de kerk

Dat zegt John Garfield, die op 9 en 10 oktober naar Nederland komt om christenen uit te dagen hun plaats in de maatschappij en op het werk in te nemen.

Iedereen heeft de goddelijke roeping om vanuit zijn positie invloed uit te oefenen. Of je nu werkzaam bent op het gebied of anders gezegd 'mountain' van Kunst en Entertainment, Onderwijs, Gezin, Media, Religie, Overheid of Ondernemen. Als christen ben je niet alleen geroepen als smaakmaker en lichtbrenger, maar ook om leiderschap te tonen op de plek waar God je plaatst. Volgens Garfield heeft zo’n 98% van de christenen een door God gegeven roeping én opdracht om in de maatschappij de heerschappij van Jezus Christus en Zijn Koninkrijk te manifesteren.

Iedereen heeft specifieke gaven en talenten die perfect passen in Gods plan voor ons leven. John bepleit om veel meer aandacht te geven aan de verlangens van je hart. Gods hartsverlangen vervult immers ons hart en zo ontdek je de wil van God. En het past perfect! Zodat je effectief bent, genoeg geld verdient en lol hebt in de dingen die je doet, aldus John Garfield. De samenleving hunkert naar jouw verhaal; ziet halsreikend uit naar jouw stem. Zo zal een christen het verschil maken en Nederland zal zo veranderen.

John stelt: Waarom zou je nog denken in termen van slavernij of een werkgever-werknemer verhouding. God heeft ons immers geroepen zoon en dochter te zijn, Jezus nodigt ons uit Zijn vriend te zijn. Dat betekent dat jij als christen, met je hartsverlangens, je roeping in de wereld mag ontdekken. En de Heilige Geest is jouw helper. Om jezelf te kunnen ontwikkelen in één van de 7 mountains, helpt het om regelmatig met anderen te sparren, elkaar verder te helpen en te bidden voor je mountain. Hiervoor is mymountainmovement.com in ontwikkeling. Eén virtuele plek waar je meer informatie vindt om jezelf te ontwikkelen én lokaal in contact kan komen met christenen die vooral buiten hun kerk christen willen zijn. De initiatiefnemers willen deze beweging in de maatschappij zo versterken, dat Hij meer gezien, geproefd, gevoeld en gehoord wordt.

John Garfield
John heeft een Bachelor of Science in Engineering en een Bachelor of Arts in Theologie. Samen met zijn vrouw Sue heeft John 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Ze zijn geroepen om het evangelie te brengen in de maatschappij in plaats van achter de kansel. Zij helpen anderen om hierin ook te groeien.

Om jouw passies snel te ontdekken heeft John Garfield het hartplan ontwikkeld. Coaches kunnen dit hartplan gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling van hun cliënten. Ook is John schrijver van het boek 'Releasing Kings', verkrijgbaar in het Nederlands onder de titel 'Moderne Koningen'.

Wat is jouw plek en roeping in de maatschappij?
Vrijdag 9 oktober 19.30-21.30
Zaterdag 10 oktober 9.30-15.30
Evangelische Gemeente Maranatha Maassluis
G.A. Brederolaan 49
3141 CC Maassluis
Kosten voor sprekers en de bijeenkomsten worden gedekt door collectes.
Info marcelb@egma.nl


Reageren