#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Family7 komt met compleet nieuwe programmering

De christelijke familiezender Family7 komt vanaf 5 oktober met een compleet nieuwe programmering. De zender, die dit jaar 10 jaar bestaat, richt zich hiermee voornamelijk op de avonden. De nieuwe programma’s bieden een breed scala aan, van bijbelstudies en mooie gesprekken tot amusement. Stuk voor stuk zijn de programma’s er op gericht om het evangelie te verspreiden in Nederland.

“Met deze nieuwe programmering willen we nog meer aansluiten bij de kijkers. Er is voor ieder wat wils”, zegt Dolf van de Vegte, directeur van Family7. “Het is belangrijk om te blijven groeien en te blijven vernieuwen om op verschillende manieren het woord van God te verspreiden”.

De nieuwe uitzendingen zijn anders ingedeeld, waardoor de programmering voor de kijker nog duidelijker wordt. Om 19.00u is er elke avond amusement, 19.30u een inhoudelijke bijbelstudieserie, 20.00u een serie over thema’s die aansluiten bij de samenleving. Vanaf 20.30u komt er elke werkdag een nieuw actualiteitenprogramma waar in het nieuws wordt belicht. En om 21.00u, primetime, zijn er tal van prachtige programma’s en films. Zoals op dinsdag ‘Family7 live’ met brandende thema’s als: zelfmoord, loverboys, mijn partner heeft alzheimer etc. En komt op donderdag Dolf van de Vegte met een serie met en voor ouderen.

Overigens is de woensdagavond helemaal gericht op vrouwen. Alle programma’s gaan over thema’s die aansluiten bij deze doelgroep en zijn op gericht op vrouwen. Zo presenteert Alinda Bol, die vorig seizoen nog het dagelijkse Café Tinto presenteerde, nu het programma Puur! TV, waarin ze met bekende christelijke vrouwen in gesprek gaat over hun leven.

Family7 bestaat dit jaar 10 jaar en zendt uit in heel Nederland. Inmiddels heeft de zender een bereik van bijna 4,5 miljoen huishoudens. Family7 is opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Dit doen ze  doormiddel van programma's die aansluiten bij veel verschillende doelgroepen. De programma’s bij Family7 zijn actueel, ontspannend, onderwijzend en inspirerend.

Bijbelquiz WIJS - elke werkdag 19:00u
In deze gezellige bijbelquiz strijden twee kandidaten om de titel beste bijbelkenner van Nederland. Presentator Bram Willems vraagt ze naar feitjes uit de bijbel.
Meer informatie: www.family7.nl/wijs

Ik heb er soms zo genoeg van  - elke dinsdag 19.30u
Veel mensen zijn teleurgesteld in hun huwelijk en zien scheiding al snel als reële optie. In deze serie gaan Bram de Blouw en Dolf van de Vegte in op Gods prachtige plan met het huwelijk en bieden zij handvaten om teleurstellingen in het huwelijk het hoofd te bieden.
Meer informatie: www.family7.nl/ik-heb-er-soms-zo-genoeg-van

Transparant – elke woensdag 19.30u
Bijbelstudieserie voor vrouwen met Esther Vorsterman en Erica Duenk. Zij durven onderwerpen aan te snijden waarin de kijker zich zeker zal herkennen en die haar persoonlijk aanspreken. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. Word Wakker, sta op en schitter, een metamorfose van je denken.
Meer informatie: www.family7.nl/transparant

Geloven is voor iedereen – elke donderdag 19.30u
In dit programma bespreekt evangelist David de Vos onderwerpen waarvan jong en oud kunnen genieten. Er zit altijd een frisse boodschap in die in begrijpelijke taal wordt verteld.
Meer informatie: www.family7.nl/geloven-is-voor-iedereen

Het Bloedverbond – elke vrijdag 19.30u
Als Christen ben je gekocht en betaald door het bloed van Jezus Christus. In deze serie legt Jaap Dieleman uit wat Gods trouw aan Zijn bloedverbond met ons betekent en ontdek je de grote kracht die ligt in het bloed van Jezus.
Meer informatie: www.family7.nl/bloedverbond

De Messias van Israël – elke zaterdag 19.30u
In deze serie gaat Sieb Buiten dieper in op de verschillen tussen christelijke en Messiaanse gemeenten. Die verschillen zijn het meest zichtbaar in de Feesten. Christenen vieren bijvoorbeeld Pasen, maar Messiaanse gemeenten Pesach. Waarom vieren Messiaanse Joden deze feesten?
Meer informatie: www.family7.nl/de-messias-van-israel

Eindtijd & Profetie – elke zondag 19.30u
In de nieuwste serie Eindtijd & Profetie die Family7 gaan Jan van Barneveld en Dolf van de Vegte weer rond de tafel om aan de hand van een open Bijbel de actualiteit m.b.t. Israël en de wereld te duiden. Titel van deze alweer dertiende serie is ‘Geheimen van het uitstel van het Koninkrijk’.
Meer informatie: www.family7.nl/eindtijd-profetie

Series – elke dag om 20.00u
Om 20.00u wordt er elke dag een boeiende serie uitgezonden die Family7 speciaal voor haar kijkers heeft aangetrokken.
TV4Dads – elke maandag 20.00u – www.family7.nl/TV4DADS
Every Town Down Under – elke dinsdag 20.00u – www.family7.nl/everytown-downunder
Jeni zoekt het buitengewone – elke woensdag 20.00u – www.family7.nl/jeni-zoekt-het-buitengewone
By Way of the Stars – elke donderdag 20.00u – www.family7.nl/by-way-of-the-stars
Travel The Road – elke vrijdag 20.00u – www.family7.nl/travel-the-road
700 Club Canada – elke zaterdag 20.00u – www.family7.nl/700-club-canada

Uitgelicht! – Elke werkdag om 20.30u
De nieuwe actualiteitenrubriek van Family7 richt zich op het nationale en internationale nieuws. Elke dag wordt er aansluitend aan het I24 News een gast uitgenodigd die de dagelijkse actualiteit bespreekt. De gesprekken zijn scherp en opiniërend en laten het nieuws zien vanuit een ander perspectief.
Meer informatie: www.family7.nl/uitgelicht

Geloofshelden - Elke maandag 21.00u
In alweer de derde serie van Geloofshelden praat Jan van den Bosch opnieuw met ‘gewone’ Nederlanders die in zijn ogen als ‘geloofsheld’ kunnen worden gekarakteriseerd, christenen die op hun eigen terrein bijzondere dingen gepresteerd hebben voor Gods Koninkrijk.
Meer informatie: www.family7.nl/geloofshelden

Family7 Live – Elke dinsdag 21.00u
Dit is een programma in een talkshow-achtige setting waarbij onderwerpen besproken worden die het familieleven raken. Naast presentatrice Carin van Essen zijn er twee gasten aanwezig die met elkaar doorpraten over het onderwerp. Kijkers kunnen actief meepraten door te bellen of mailen met vragen.
Meer informatie: www.family7.nl/family7-live

Puur! TV – Elke woensdag 21.00u
In de gloednieuwe studio ontvangt Alinda Bol elke week een ‘Vrouw naar Gods Hart’. De gasten hebben uiteenlopende achtergronden en bezigheden. Van schrijfster tot politicus tot zangeres. In een relaxte setting gaat Alinda met hen in gesprek. Wie zijn ze? Wat drijft hen? En hoe houden zij alle ballen in de lucht?
Meer informatie: www.family7.nl/puur-tv

De Film van je Leven – Elke donderdag 21.00u
In de ‘film van je leven’ volgen we een groep ouderen op een bootreis in Nederland en spreken we ouderen over het leven wat achter hen ligt, hoe ze nu in het leven staan maar ook hoe ze tegen het sterven en leven na de dood aankijken.
Meer informatie: www.family7.nl/de-film-van-je-leven

In Gesprek op 7 – Elke zondag 23.00u
Dit programma biedt de mogelijkheid om kijkers live te bellen en hun zorgen te delen. Elke zondagavond om 23:00u gaat Evert ten Ham samen met een sidekick in gesprek met bellers. Met dit programma willen zij mensen helpen om handreikingen te geven in hun zorgen en/of moeilijkheden waarin ze verkeren.
Meer informatie: www.family7.nl/ingesprekop7


Reageren