#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

Vacature bestuur MissieNederland

In het bestuur van Missie Nederland ontstaat per 1 januari 2016 een vacature, doordat de bestuurstermijn van een der leden afloopt. Deelnemende organisaties, kerkgenootschappen, gemeenten en persoonlijke deelnemers kunnen kandidaten voordragen. Aan de hand van een profielschets mogen die beoordelen of hun kandidaat daarin zou passen. Persoonsgegevens kan men sturen aan directeur Jan Wessels of Adrie Veldwijk bij MissieNederland. Uiteraard kan men daar ook voor meer informatie of vragen terecht.

Er is trouwens ook een site waarop vacatures bij diverse organisaties en kerken staan: MissionairAdviescentrum.nl. Ook dat is een initiatief van MissieNederland.

Kleurrijk
Verder heeft die voor haar deelnemers een overeenkomst gesloten met ChristianTalents.NL, een vacaturesite voor ‘kleurrijke’ christentalenten, die zich richt op werkzoekend christelijk Nederland, met een extra focus op multiculturele christenen. De site bevat zowel nationale als internationale vacatures.

Deelnemers aan MissieNederland krijgen 15% korting op het plaatsen van vacatures, zowel voor losse plaatsingen als een abonnement. Bij een abonnement kan men een jaar lang onbeperkt vacatures plaatsen, zowel voor betaalde banen en vrijwilligersfuncties als stages en bestuursfuncties.


Reageren