#Tb 15 euro gift
Enquête: 031-Is ontucht de enige Bijbelse grond voor een echtscheiding? Ja Nee

Organisaties

Dorcas twaalfde bij Transparant Prijs

De Transparant Prijs is een onderscheiding voor het beste jaarverslag van goede doelen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de organisatie die het meest transparante jaarverslag heeft gepubliceerd. Dorcas is als twaalfde geëindigd. Daarmee heeft ze haar Triple A-waardering weten te behouden. Met dit resultaat schaart Dorcas zich ook dit jaar weer tussen de koplopers. Transparantie is bij Dorcas een belangrijke voorwaarde voor een goede verstandhouding tussen de donateurs en de organisatie.

AAA-status
Dorcas is een van de dertien instellingen die een AAA-status (triple A) kreeg toebedeeld van de jury. Dit betekent dat de jury op alle te beoordelen onderdelen minimaal 75 procent van de te behalen punten toekende. Met een twaalfde plaats bevindt Dorcas zich voor de vijfde keer op rij in de kopgroep van de meest transparante goede doelen van Nederland. Het jaarverslag van Dorcas is te lezen op www.dorcas.nl/jaarverslag.

De Transparant Prijs
De Transparant Prijs is een initiatief van PwC en de Nationale Postcode Loterij en wordt jaarlijks toegekend aan de goededoelenorganisatie die haar donateurs het beste informeert over de inspanningen van het afgelopen jaar. De Transparant Prijs is ingesteld voor maatschappelijke organisaties die fondsen werven onder het Nederlandse publiek.


Reageren