#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kerstkaartenactie

Een kaart met een persoonlijke wens betekent enorm veel voor gevangenen en voor dak- en thuislozen. Vooral rond kerst als de eenzaamheid extra gevoeld wordt. Via de jaarlijkse Ark Mission kerstkaartenactie worden duizenden kerstgroeten in gevangenissen en opvangcentra van het Leger des Heils bezorgd.

Voor de achtste keer organiseert Ark Mission een kerstkaartenactie voor gevangenen en dak- en thuislozen. Ook u kunt meedoen. Uw kaart kan voor hen een bemoediging zijn als rond kerst het gemis aan huiselijke gezelligheid zo pijnlijk wordt ervaren. Vorig jaar zijn 15.000 gevangenen en daklozen verrast door een kaart. Ark Mission werkt daarbij samen met het Justitiepastoraat en het Leger des Heils.

Naar aanleiding van de actie van vorig jaar mailde een gevangenispredikant: “Ik heb de kaarten uitgedeeld tijdens een speciale kerstdienst. Dat mensen van buiten kaarten sturen en zulke mooie bemoedigende teksten schrijven, raakt gevangenen diep. Het geeft hen veel hoop en kracht dat er aan hen gedacht en nog belangrijker, dat er voor hen gebeden wordt”.

Klik hier voor meer informatie!


Reageren