#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Lucifer Kerk in Texas

De binnenkort te verwachten opening van de ‘Greater Church of Lucifer’ zorgt voor nogal wat opschudding op het kerkelijke erf van Texas. "The Greater Church of Lucifer’ is een kerk voor wie zichzelf durft te verlichten met het innerlijke licht van de ‘Zwarte Vlam’ staat er op haar site.

Volgens vicevoorzitter Michael Ford van de stichting achter de kerk wil zij niet de duivel aanbidden, en worden de Lucifer belijders verkeerd begrepen. En de stichter Jacob No voegt er aan toe dat de diensten van zijn kerk niet zijn wat degenen met kerkervaring zouden verwachten. “Wij hebben geen predikant, niemand die zegt: dit is de weg en je moet op deze manier leven.’ Wij bieden een platform aan mensen om zichzelf te onderzoeken, met ultieme vrijheid. Zij zijn in staat in de spiegel te kijken en te zeggen: Ik begrijp je beter.”

Sinds de aankondiging van de opening voert de Lucifer Kerk min of meer strijd tegen christenen uit heel het land. Een van hen plakte het Onze Vader op de deur van het kerkgebouw. Volgens de Luciferianen was de boodschap doordrenkt met ‘heilig water of olie’.

Reageren


Annemiek

22-10-2015 02:51
De duivel heeft weinig tijd meer,daarom gaat hij als een brullende leeuw te keer,zoekende wie hij kan verslinden.
Wij (de christenen)zullen dicht bij(met) de Here Jezus moeten leven,door zijn Woord en H.Geest.

frits

20-10-2015 10:15
Het blijkt, demonen willen ook een kerk