#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Online cursus: Leven met de Heilige Geest

Start: 19 januari
Duur: 6 weken
Aangeboden door: Derek Prince Ministries Nederland

Veel christenen hebben moeite met het thema van de Heilige Geest.
Wie is Hij eigenlijk - en hoe kun je leven met Hem? Van de Drie-eenheid is Hij de minst begrepen Persoon, en blijft voor veel christenen vaak abstract. Jezus beloofde de Heilige Geest te sturen, zodat wij niet 'als wezen zouden achterblijven'. Je kunt dus ook zeggen, dat iedere christen die niet vervuld is met de Heilige Geest, eigenlijk nog steeds een wees is - en dus geen Vader heeft.

In het boek Handelingen zien we bovendien dat de vervulling met de Heilige Geest de enige verklaring is voor het krachtige, opmerkelijke leven van de eerste christenen. Een leven van bovennatuurlijke wonderen en tekenen, maar ook van blijmoedig verdragen van lijden en verdrukking en van ongekende eenheid en onderlinge betrokkenheid. Volgens Derek Prince kun je zonder Heilige Geest zelfs niet spreken van nieuw-testamentisch christendom. Een opmerkelijke uitspraak, met een vergaande strekking!

Genoeg reden dus om dit 'abstracte' terrein van het leven met de Heilige Geest nader te bestuderen!

Aan de hand van verschillende materialen van Derek Prince Ministries ga je op ontdekking en worden onder andere de volgende vragen beantwoord:
- Wie is de Heilige Geest nu eigenlijk?
- Hoe kan ik me door Hem laten leiden?
- Welke rol wil de Heilige Geest spelen in mijn leven?

Wil je weten hoe de cursus werkt? Klik dan hier voor meer informatie.


Reageren