#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Solidariteitsmanifestatie Israël donderdag in Den Haag

Christenen voor Israël organiseert a.s. donderdag een manifestatie n.a.v. het bezoek van Mahmoud Abbas aan Nederland. Hier volgt hun bericht.

======================================================================

Afgelopen weken is Israël vele malen opgeschrikt door brute aanslagen op haar burgers met messen en geweren. De Joden in Israël leven in een voortdurende angst of hun geliefden die dag weer veilig thuis zullen komen. Dit moet stoppen.

Donderdag 29 oktober komt Mahmoud Abbas (leider van de Palestijnse Autoriteit) met een groot gevolg naar Nederland. Hij komt op uitnodiging van de regering, de Tweede Kamer en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Er staan ontvangsten en diners gepland met minister-president Rutte en de ministers Koenders en Ploumen, en met tal van hoogwaardigheidsbekleders en burgemeesters.

Het is onbegrijpelijk dat de Palestijnse Autoriteit – die haar bevolking stimuleert en goedkeuring geeft aan het ombrengen van Joden – nu met alle égards wordt ontvangen door de Nederlandse regering en haar beklag kan gaan doen bij het internationale strafhof in Den Haag.

Het is nu belangrijk om solidariteit te tonen.

We nodigen u uit om aanwezig te zijn bij de solidariteitsmanifestatie georganiseerd door Christenen voor Israël en CIDI, met medewerking van tal van andere organisaties.

Wanneer: donderdag 29 oktober van 10.30 tot 12.00 uur

Adres: Plein (voor de Tweede Kamer) in Den Haag (10 minuten lopen van Den Haag Centraal Station)

Meenemen: Israëlische vlaggen (zonder stok), evt. blauw-witte kleding (sjaals, jassen, mutsen)

Niet meenemen: stokken, wapens, spandoeken met teksten of logo’s. Spandoeken worden meegebracht door de organisatie

Klik hier voor meer informatie!


Reageren