#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Christelijke media

Arab Vision wil verder met ‘Kingdom Person’

De in het Midden-Oosten werende organisatie Arab Vision wil graag een tweede seizoen van het TV-serie Kingdom Person produceren. Zij vraagt daarvoor gebed en heeft verder €15000 nodig.

Kingdom Person is een serie programma's die (jonge) christenen toerust om te denken en te leven volgens Jezus' Koninkrijk principes, in (familie) relaties, werk en samenleving.
‘In deze tijd van druk en vervolging van christenen heeft het Midden-Oosten een generatie nodig die haar omgeving verbaast en aan het denken zet over de kracht van het christelijke geloof’, zegt Arab Vision. ‘Gods liefde, genade en vergeving uitdragen in een wereld van geweld en haat is zo nodig.’

De serie TV-programma's over (huiselijk) geweld tegen meisjes en vrouwen wordt op het ogenblik op verschillende satelliet kanalen uitgezonden, o.a. op Sat-7. Er komen veel reacties bij het nazorgteam van Arab Vision binnen en niet alleen van vrouwen.

Die meldt verder: ‘Mahmoud uit Egypte droomt regelmatig dat hij een ontmoeting heeft met Jezus Christus. Omdat deze dromen steeds terugkomen, raakt hij ervan overtuigd dat Jezus realiteit is en dat het christelijk geloof waar is. God is aan het werk in zijn leven en hij heeft een exemplaar van de Bijbel aangevraagd om daarin te lezen.’


Reageren