#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Oriëntatieklassen voor potentiële zendelingen

Voor mensen die graag iets zouden willen doen in Gods Koninkrijk, maar niet weten waar te beginnen, organiseert MissieNederland (voorheen EZ-EZA) begin volgend jaar twee zogenoemde Missionaire Oriëntatieklassen. Die worden gehouden op 16 januari en 10 februari.

De deelnemers leren er hun passies en talenten kennen en kijken of zij geschikt zijn voor cross-cultureel werk. Ook krijgen ze Bijbelse informatie over missionair werk. Aan het einde van deze dag kunnen zij met een adviseur verder gaan. Iemand die hen begeleidt en meeneemt op het pad van missionair werk.

Onder leiding van ervaringsdeskundigen komen de volgende vragen aan bod:
De Bijbelse basis voor zending, o.l.v. Jaap Bönker (Directeur AWZ).
‘Ben jij geschikt voor cross-cultureel werk?’ o.l.v. Margriet Muurling (Coach bij Into Mission) en ‘Moet je een speciale roeping hebben om de zending in te gaan?’ o.l.v. Barth Companjen (Directeur International Teams).

Het programma biedt veel ruimte voor persoonlijke gesprekken met ervaringsdeskundigen. De Missionaire Oriëntatie Klas is een eerste stap om zich te oriënteren op zending en te onderzoeken wat eventuele vervolgstappen zijn.


Reageren