#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Verzet tegen ‘kerk’ van Lucifer groeit

Bezorgde gezinnen over wat er in hun stad Spring in Texas (VS) gebeurt, keren zich tegen de komst van de Luciferkerk (Greater Church of Lucifer) die er vrijdag wordt geopend. Volgens hen wordt de duivel aanbeden in het hart van hun woonplaats.

Christenen houden er gebedsnachten en vreedzame protestacties. Een van de daarbij betrokken organisaties is de katholieke TFP-America Needs Fatima, die ook een online petitie heeft gelanceerd tegen de opening van de ‘kerk’ van Lucifer en tegen het groeiende satanisme in de stad.
Voorzitter Thomas Drake van de plaatselijke afdeling heeft gezegd zijn vrienden in Houston, Dallas en Tyler te vragen zich met de christenen in Spring te verenigen in vreedzaam en door gebed gedreven protest tegen wat hij noemt ‘de satanische ontkenning van de natie onder God’, die Amerika altijd beweerde te zijn.

"Ik kan mij niet voorstellen dat ouders hun kinderen meenemen voor kerstinkopen in de oude stad”, zegt hij. “Het zou een vreselijke schok zijn voor de kinderen een kerk van Lucifer te zien tussen de vreugde over de komst van Christus naar de wereld.“ Het verzet tegen satan groeit nog steeds in de stad.


Reageren