#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Cursus over Tora en antisemitisme

'Normen en waarden van de Tora en de wortels van antisemitisme'. Dat is de titel in deze voor Israël en de volken roerige tijden, van een bij Midrasja Lamdeni – een Messiaans Joods leerhuis - te volgen cursus. Docent is Joseph Shulam, die daarvoor begin volgend jaar uit Jeruzalem komt.
 
De Messiasbelijdende Jood Shulam stamt uit Sefardisch Joodse familie en is stichter van de Bijbelschool Netiviah. Ook richtte hij de gemeente ‘Roeh Israël’ te Jeruzalem op, waarvan hij voorganger is. De gemeente verdeelt voedsel onder en biedt humanitaire hulp aan inwoners van Jeruzalem.

Volgens de Messiasbelijdende gemeente Beth Yeshua te Amsterdam, waarvan Lamdeni deel uitmaakt, speelt de docent een belanrijke rol in het bouwen van bruggen tussen Messiasbelijdende Joden en de rest van het Israëlische volk. Hij geeft overal ter wereld Bijbelstudies en lezingen.

De lessen in Amsterdam (Veluwelaan 20) worden gegeven op drie achtereenvolgende middagen – van maandag 18 tot en met woensdag 20 januari, telkens van 12.00 tot 18.00 uur. Kosten € 150, inclusief koffie en thee) of € 50 per middag.Reageren