#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Zendingsdag van ‘Hij Leeft’ Zending

Hij Leeft Ministries houdt a.s. zaterdag 7 november van 10.30 – 15.00 uur een zendingsdag in de vernieuwde Pauluskerk aan de Duitslandstraat 9 te IJsselstein.
‘Passie voor Zending – Laten de Volkeren zich verblijden’ is het thema. Stichters en zendingspioniers Jaap & Swaantje Kooij behoren tot de sprekers. Zij hebben 55 jaar lang evangeliserend tientallen landen bezocht.

Medewerking wordt verleend door zendingspioniers Jaap & Swaantje Kooij, voormalig zendelingen en evangelisten die de afgelopen 55 jaar tientallen landen hebben bezocht.
Verder staan Wenzel & Sharon Beukes uit Zuid-Afrika op het programma, die samen het House of the Good News of Jesus Christ (HJC) in Pretoria leiden. Zij doen ook werk voor weeskinderen in Malawi. www.houseofthegoodnews.com

Muzikale medewerking wordt verleend door het worshipteam van Emo Rahajaan & Friends uit Zwolle. De algehele leiding is in handen van Hans en Esther Tims, voorgangers en zendingsleiders in IJsselstein.
De toegang is vrij, net als de koffie en thee. Tegen betaling kan men tijdens de middagpauze hapjes en drankjes voor de lunch inslaan. Ook is er een zendingsmarkt.


Reageren