#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kerk legt alleenstaande moeders in de watten

Speciaal voor alleenstaande moeders organiseert Nehemia Ministries voor de 13e keer op zaterdag 28 november een verwendag voor alleenstaande moeders. Tijdens deze dag worden alleenstaande moeders van alle leeftijden (en weduwen zonder kinderen), ongeacht achtergrond, flink het zonnetje gezet. Het thema van de dag is: ‘A cosy winter’. Buiten is het koud en nat, binnen brandt de kachel, zijn er plaids, leuke workshops, ben je welkom!

Programma
Vanaf 9.30 staat warme chocolademelk en wat lekkers klaar. De moeders kunnen deelnemen aan diverse workshops en verwenmomenten. Er is bijna teveel om te kiezen! Ga je een kerstkrans, sneeuwuil of sushi maken? Laat je je nagels verzorgen of geniet je liever van een massage? Rond de middag staat er een heerlijke lunch voor de dames klaar en is er voldoende tijd om andere moeders te ontmoeten. En natuurlijk gaan de moeders niet met lege handen naar huis.

Geschiedenis
Nehemia Ministries organiseert sinds 2004 dagen voor alleenstaande moeders. De ochtenden begonnen ooit met 20 moeders. Inmiddels bezoeken ruim 200 moeders de verwendagen.

Meer informatie
De hele dag is gratis, maar opgave is wel nodig. Dit kan voor 20 november 2015 via het inschrijfformulier op de website: www.nehemia.nl (klik bovenaan op de banner van de Verwendag).

Datum: Zaterdag 28 november
Locatie: Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht
Tijd: 10.00 – 14.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Meer informatie www.nehemia.nl of 078 – 619 37 45


Reageren