#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Hillsong Worship uitverkocht

Het komende concert van Hillsong Worship, 27 januari in de Heineken Music Hall in Amsterdam, is in korte tijd helemaal uitverkocht. De organisatie verwijst mensen nu door naar Düsseldorf; het dichtstbijzijnde concert in de Europese tour van het muziekteam. Via Events4Christ zijn nog kaarten voor dat optreden (op 23 januari) te krijgen.

Hillsong Worship is ooit begonnen als het aanbiddingsteam van de Hillsong kerk in Australië, maar is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De muziek wordt over de hele wereld in tientallen talen gezongen in kerken en kan zich meten met dat wat de beste stadionbands laten horen. Songs als 'Oceans (Where Feet May Fail)' behoren wereldwijd zelfs tot de meest gezongen hits van de afgelopen jaren. De komende Europese tour staat in het teken van het nieuwe album van Hillsong Worship: 'Open Heaven / River Wild'.

Er zal geen extra concert in Nederland komen; daarom biedt Duitsland uitkomst voor wie met overzichtelijke reistijd toch deze tour wil meemaken. Het optreden in Düsseldorf vindt plaats in de Mitsubishi Electric Halle (Siegburger Strasse 15). De lokatie is bij eerdere Europese tours aantrekkelijk gebleken voor het Nederlandse publiek. Het is twee uur rijden vanaf Utrecht (1 uur vanaf de Duitse grens).

De organisatie maakt ook een busreis naar het concert beschikbaar. Wie een kaartje koopt en van deze service gebruik wil maken, kan dit aangeven op de website. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar hiervoor. De opstapplek wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor het concert in Düsseldorf op 23 januari zijn de volgende kaart categorieën beschikbaar:
Zitplaatsen (incl. € 2 reserveringskosten): € 34.00
Staanplaatsen (incl. € 2 reserveringskosten): € 29.00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171. De organisatie wijst op de grote belangstelling en raadt aan tijdig kaarten te reserveren.

Reageren


waldens

06-11-2015 10:15
Darlene Zschech heeft samen met Don Moen in juli van dit jaar een worshipconcert gehouden op St. Pieters Plein samen met de Paus en zijn kardinalen. Beiden hebben samen met Paus Franciscus vele bekende aanbiddingsliederen gezongen die ook in Nederlandse opwekkingsbundels staan, inclusief Amazing Grace.
Zoals iedereen anno 2015 kan weten, heeft Spurgeon de paus als DE antichrist aangewezen. Zoals ook iedereen in 2015 kan weten, is Darlene Zsesch de belangrijkste worshipleader van Hillsong geweest jarenlang. Wanneer gaan Hillsong en hun Nederlandse bezoekers ook met de paus Amazing Grace zingen en de top 100 van de opwekkingsbundel ?