#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kom naar de Christelijke Boekenoutlet

Aanstaande vrijdag en zaterdag vindt de jaarlijkse Christelijke Boekenoutlet plaats in Zeist. De outlet opent op vrijdag om 11:00 uur de deuren en sluit op zaterdag om 14.00 uur. De organisatie van de Christelijke Boekenoutlet is in handen van Bijbelschool de Wittenberg en christelijke webwinkel Kameel.nl.

Bezoekers kunnen twee dagen lang profiteren van een enorm aanbod christelijke romans, -kinderboeken, -cadeauboeken en theologische boeken tegen bodemprijzen. De outlet is aantrekkelijk voor een grote groep mensen, omdat de boeken van diverse christelijke uitgevers vandaan komen. Van veel boeken is een groot aantal exemplaren aanwezig, waardoor de Christelijke Boekenoutlet ook aantrekkelijk is voor (zondag)scholen en kerken, bijvoorbeeld kerstcadeaus in te slaan.

Net als voorgaande jaren ontbreekt de grote afdeling tweedehands boeken niet. Deze boeken gaan al vanaf een euro per stuk de deur uit. Om de outlet voor een breed publiek interessant te maken, hebben de organisatoren er dit jaar voor gekozen om ook een grote afdeling in te richten met christelijke kaarten, films en muziek.

Een deel van de opbrengst van het jaarlijkse evenement is bestemd voor het zendingswerk van Ark Mission, de IZB en de toerusting van studenten op Bijbelschool de Wittenberg.

Praktische informatie
De Christelijke Boekenoutlet vindt plaats in het gebouw van de Wittenberg, Krakelingweg 10, 3707 HV in Zeist. De openingstijden zijn vrijdag 20 november van 11.00 tot 21.00 uur en zaterdag 21 november van 10.00 tot 14.00 uur. Er is een gezellig restaurant en een leuke kinderhoek aanwezig. Bezoekers kunnen gebruik maken van gratis parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op www.christelijkeboekenoutlet.nl.


Reageren