#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

SDOK houdt bijeenkomst christenvervolging in Pakistan

Op woensdagochtend 18 november organiseert SDOK de tweemaandelijkse ‘Connect-ochtend’ in Noordeloos. Tijdens deze bijeenkomst vertelt een medewerker van SDOK over zijn reis naar Pakistan. Hij bracht enkele maanden geleden een bezoek aan dat land, waar hij indrukwekkende ontmoetingen had met slachtoffers van vervolging. Tijdens de ochtend is er ook gelegenheid om vervolgde christenen te bemoedigen met een kaart.

De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de CGK te Noordeloos, Noordzijde 1A. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bezoekers zijn welkom vanaf 9:00 uur, het programma begint om 9:30 uur en duurt tot ongeveer 11:30 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Opgeven is niet nodig.

Meer informatie en de data van de Connect-ochtenden staan op www.sdok.nl/connect.

Reageren


waldens

08-11-2015 08:09
Waarom kan Anne vd Bijl als vriend binnenlopen bij orthodoxe imams in Pakistan ? Kan Anne niet via deze zijn orthodoxe islamitische vrienden invloed uitoefenen dat de vervolging van christenen in Pakistan stopt ? Waarom wordt Anne vd Bijl niet vervolgd door orthodoxe islamieten in Pakistan ?