#Tb 15 euro gift
Enquête: 031-Is ontucht de enige Bijbelse grond voor een echtscheiding? Ja Nee

Christenvervolging

Vrijheid voor gevangen vrouwen

De familie van Sabatina James bedreigt haar met de dood omdat ze christen geworden is. Nu heeft zij een boek geschreven met als titel ‘Sharia in Duitsland’. In dat boek vertelt ze haar verhaal en rekent af met wat zij noemt ‘naïef integratie optimisme’.

Na het verschijnen van haar boek werd ze meermaals door militante moslims met de dood bedreigd. Daarom is ze steeds vergezeld van lijfwachten. Bij de kapper, in de supermarkt in een restaurant, nooit kan ze alleen zijn.

Sabatina James, die geboren werd in Pakistan, reisde in 1992 met haar familie naar het Oostenrijkse Linz. Daar groeide Sabatina op in een westers land met een westerse levensstijl. Toen ze 10 was deelden haar ouders haar mee dat ze haar voor $1.200 verkocht hadden aan een zestigjarige neef uit Pakistan. Ze weigerde, maar werd met een list teruggebracht naar Pakistan, waar ze gedwongen werd aan een Koranschool deel te nemen.

=============================================================

Meer dan 60 miljoen meisjes worden gedwongen te trouwen voordat ze volwassen zijn.

========================================================================

Daar kreeg ze te horen dat het Allah’s wil is dat de vrouw zich voegt naar de keuze van haar ouders en dat ze zich moet onderwerpen aan haar man en zijn slagen moet ondergaan. Toen ze uiteindelijk het huwelijk accepteerde mocht ze terug reizen naar Oostenrijk. Daar aangekomen maakte zij haar ouders duidelijk dat ze de neef niet wilde trouwen. Bovendien gaf ze te kennen dat ze niets meer te maken wil hebben met een religie die haar een dergelijk huwelijk kan opdringen. Sabatina kwam tien jaar geleden tot geloof en werd christen. Direct daarna werd ze verstoten door haar familie die haar sindsdien met de dood bedreigt.

Over haar geschiedenis heeft zij nu een boek geschreven. In dat boek en tijdens haar lezingen vertelt ze niet alleen haar geschiedenis, ze vergelijkt ook haar nieuw gevonden geloof met de islam. Volgens haar worden in veel islamitische landen christelijke opleidingen verboden, kerken afgebroken en absurde rechterlijke processen gehouden die christenen moeten afschrikken.

Ook waarschuwt zij voor een naïef integratie optimisme. Met de vele moslims komt ook een levenswijze, ja zelfs de Sharia naar Europa. “De Sharia is anti christelijk en de islam de doodgraver van een tolerant christendom”.

================================================================

Iedere dag worden wereldwijd 39.000 meisjes geroofd en aan mannen die veel ouder zijn aangeboden of verkocht.

=========================================================

Het gevolg van haar provocerende publieke optredens en haar boek is dat ze beschermt moet worden door de politie en door bodyguards. Altijd is Sabatina op de vlucht voor het geweld dat haar bedreigt. Ze overnacht in kloosters en bij telkens weer andere vrienden. Toch maakt Sabatina geen verslagen indruk. Integendeel, ze is een vrolijke vrouw die veel kracht uitstraalt. “God geeft mij altijd weer de kracht mijn lijden te accepteren. Bij Hem voel ik mij geborgen”.

Klik hier om de website van Sabatina te bezoeken!


Reageren