#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

100.000 moslim terroristen onder de vluchtelingen?

Dat meldt het de Engelstalige website Shoebat.com. Walid Shoebat is een Palestijnse Amerikaan die zich in 1994 bekeerde tot het christelijke geloof. In een interview met CNN zei hij dat hij voor zijn bekering terrorist was in de PLO. Nu ondersteunt hij Israël.

Shoebat vraagt zich af wie al die vluchtelingen stuurt, en waarom het bijna allemaal jonge moslim mannen zijn. Volgens hem worden niet alleen ISIS soldaten naar Europa gesmokkeld, maar ook groeperingen die door de IS verslagen werden in Idlib en Daara.

Ook zet hij grote vraagtekens bij de rol van Turkije, een land dat volgens hem duizenden terroristen doorstuurt naar Europa en kritiseert hij president Obama die 10.000 Syrische vluchtelingen wil toelaten tot de V.S. Zij zullen Amerika bombarderen, net zoals zij dat in Parijs hebben gedaan.

Reageren


Rick Jansen

20-11-2015 06:19
Is dit christelijk nieuws? Wel anti-islamitisch nieuws. Onder Syrische vluchtelingen zijn ook christenen. Niet alles over een kam scheren. Geen angst creëren die niet nodig. Zoek liever contact met moslims. Stop angstcultuur onder christenen jegens moslims.