#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Organisaties

Bijbelvereniging presenteert Bible Box

De Bijbelvereniging, voorheen de Nederlandse Gideons, heeft een nieuwe manier gevonden om mensen te bereiken met het Evangelie. Zij heeft namelijk de Bible Box ontwikkeld: een box waarin tien Nieuwe Testamenten in acht verschillende talen kunnen worden gepresenteerd: tachtig Bijbeltjes dus! Voor wie zelf is geïnteresseerd in het Evangelie, maar ook voor de collega of buurman die men graag wil verrassen met een Nieuw Testament in de eigen taal. De boxen worden, met de inhoud, gratis aangeboden en verzonden. Op een bestelformulier kan worden aangegeven in welke talen men deze Bijbeltjes wenst te ontvangen.

Bredere missie
De Bijbelvereniging zet daarmee breder in dan voorheen om het Evangelie te verspreiden. Naast plaatsing van Bijbels in hotelkamers, zieken- en zorghuizen, hospices, scheepshutten en gevangenissen, wil men nu ook mensen bereiken die kerken bezoeken. Tijdens open monumentendagen bijvoorbeeld, of bij openstellingen tijdens braderieën. Ook ontmoetings- en wachtruimten in diverse gebouwen komen in aanmerking voor een Bible Box. De eerste reacties zijn ronduit bemoedigend: veel bestellingen zijn al gedaan, terwijl de presentatie van de Bible Box nog moet plaatsvinden!

Zoekers in vele talen
Ook in ons land zoeken intussen veel vluchtelingen en (asiel)zoekers hun heil. Soms letterlijk Het is dan een uitgelezen kans om een gratis Bijbeltje ter beschikking te hebben in de taal van deze medemensen. Vanaf november 2015 kan een Bible Box worden aangevraagd via de website: www.bijbelvereniging.nl. Nieuwe Testamenten zijn dan verkrijgbaar in de talen Nederlands, Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans,
Pools, Spaans en Turks.


Gratis?
De Bijbelvereniging plaatst en verspreidt alle Bijbeluitgaven en de Bible Boxen gratis. Hoe dat kan? Donaties, giften en collecten vormen de basis van dit zegenrijke werk! Gedragen door christenen die deze missie een warm hart toedragen en steunen door gebed en gaven. Die warme harten en die biddende en gevende handen zijn een geweldige bemoediging voor de missie van de vereniging!

Informatie
Op de website van de Bijbelvereniging staat veel interessante informatie m.b.t. de verschillende soorten Bijbels en de bestel- en donatiemogelijkheden. Sinds kort is het ook voor evangelisatiecommissies en diaconale organisaties mogelijk om Bijbeluitgaven te bestellen op www.bijbelvereniging.nl.


Reageren