#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Family7 viert 10-jarig bestaan met dankdienst

De christelijke digitale tv-zender Family7 bestaat dit jaar tien jaar en dat wordt groots gevierd. Vrijdagavond 27 november staat de zender in de Grote Kerk in Apeldoorn uitgebreid, maar vooral dankbaar, stil bij dit feit in een speciale dankdienst.

Afgelopen tien jaar is de tv-zender, gevestigd in Apeldoorn, flink gegroeid. Steeds meer tv-aanbieders geven Family7 door, waardoor het bereik op dit moment zit op 4,5 miljoen huishoudens in heel Nederland. Daarnaast wordt de zender door haar kijkers steeds beter gewaardeerd: Family7 werd in oktober uitgeroepen tot beste digitale tv zender van 2015 door het tijdschrift TotaalTV.

Er is dus veel om dankbaar voor te zijn. Aan de dankdienst werken onder andere mee het Holland Koor, de muzikale groep At Once en de worshipgroep U-turn. Ook organist Jacob Schenk en musicus Jaap Kramer verlenen hun medewerking. De avond wordt aan elkaar gepraat door presentator Jan van den Bosch, bekend van de Family7-serie Geloofshelden en Hour of Power.

De dienst begint op 27 november om 20.00 uur en is gratis toegankelijk, maar er wordt wel gevraagd om vooraf kaarten te reserveren. Dat kan via de website www.family7.nl/dankdienst. Er worden van de dienst ook tv opnamen gemaakt die op een later tijdstip op Family7 worden uitgezonden. Om deze reden worden de bezoekers verzocht 19.30 uur aanwezig te zijn.


Reageren