#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Binnen/buitenland

35e Christian Artists Seminar

Tijdens het Christian Artists Seminar 2016, waarvan het programma nu op de website www.christianartists.org staat, komen zestig professionals optreden, les geven en spreken. De 35ste editie wordt gehouden van 30 juli tot en met 5 augustus in het KSI te Bad Honnef (Duitsland).

Er zijn ruim 80 verschillende workshops, verdeeld in vocaal, instrumenten, beeldende kunsten, podiumkunsten, media / communicatie etc.  Elk van de zes avonden avond is er een concert of kunstenpresentatie.

Tot februari geldt een korting op de conferentieprijs, daarna wordt het duurder. Een goedkope manier is de camping te gebruiken en zelf voor eten te zorgen.

De website heeft ook twee korte promovideo’s en een link naar het Christian Artists You Tube kanaal waar alles van de afgelopen jaren op staat.

Naast de tachtig workshops zijn er plenaire bijeenkomsten, om volgens de organisatoren ‘deelnemers voor te bereiden op het werk in de harde realiteit van een cultuurwereld, waar alleen maar op kunstbudgetten gekort wordt’.

Deskundige sprekers laten hun licht schijnen op daardoor ontstane moeilijke en pijnlijke situaties. Maar er worden ook ‘best practises’ gepresenteerd, van artiesten die er in zijn geslaagd wel te overleven. Omdat het een jubileum is, zal CA 2016 eindigen met een feestelijke receptie.


Reageren