#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Datingwebsite presenteert Kerst-evenement

Een 'game-date', 'dinnerdate' en 'filmdate' in kerstsferen, voorafgegaan door een leuke, interessante maar vooral ook leerzame dating-workshop door een professionele relatiecoach ! Alles in hartje Amersfoort. Dat wordt voor maximaal 80 singles werkelijkheid op zaterdag 19 december, als ChristianMatch.nl weer een uniek en sfeervol kerst-evenement organiseert.

Bij aankomst rond 14.00 uur wordt je welkom geheten in een sfeervolle locatie met koffie/thee en wat lekkers, waarna relatiecoach Cocky Drost de inspirerende workshop 'Happy Single?!' zal geven. 'Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. Het zit in onze genen om ons met iemand te willen verbinden. Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Loop jij telkens tegen dezelfde dingen aan? Of ben je gewoon benieuwd hoe een relatie werkt? Het komt allemaal aan bod in deze workshop. Inclusief "Do's en Don'ts als je date" ;-).', aldus Cocky.

Daarna is er wat tijd om verder kennis met elkaar te maken en vervolgens kun je kiezen tussen deelnemen aan een kookworkshop of in groepjes leuke gezelschapsspellen doen. Gezamenlijk zullen we dan aanschuiven bij het luxe Italiaanse dinerbuffet gevolgd door een romantische filmvertoning van de gloednieuwe dating-speelfilm 'Old Fashioned' (PREMIERE!): 'Vijftig tinten grijs'... maar dan anders!

Na 22:00 uur is er nog de gelegenheid om na te praten en dan kan ieder op eigen tijd en gelegenheid weer naar huis.

Organisator ChristianMatch.nl is één van de grootste christelijke datingsites in Nederland voor jong en oud. De site heeft ongeveer 3000 actieve leden vanuit verschillende kerkelijke achtergronden.

"Kerst is een periode waarin ook singles op zoek zijn naar gezelligheid en contact" zegt Jan Dirk Kleijne van Christianmatch.nl. "Met dit gevarieerde evenement in kerstsfeer, willen we door de dating-workshop tips geven in de zoektocht naar een geschikte partner, maar ook een ontspannen manier van ontmoeting aanbieden vol gezelligheid! We hopen dat ook mannen zich door deze opzet aangesproken zullen voelen, want de ervaring heeft geleerd dat mannen bij initiatieven als deze vaak achter blijven als het om reserveren gaat. We zetten in op een mooie gelijke verdeling van het aantal mannen en vrouwen! Vorig jaar was dit evenement overigens volledig uitverkocht."

De inschrijving voor het evenement is inmiddels van start gegaan op http://www.christianmatch.nl/kerstevent_amersfoort.php. Er is plaats voor 40 mannen en 40 vrouwen. Vooral mannen worden gezocht, want voor vrouwen is het al bijna uitverkocht! Op de website zijn ook verdere details over het programma en de locatie te vinden.

Reageren


waldens

28-11-2015 09:50
Als ik nou het woord christen uit deze tekst weghaal, blijft dan niet een reclametekst over van een niet-christelijke datingsite ?