#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Pinksterconferentie: ‘Samen Jezus Leven’

‘Samen Jezus Leven’ is het thema van de komende Pinksterconferentie van Opwekking, die van 13 tot en met 16 mei wordt gehouden. De organisatie zegt ermee te willen uitdagen dat gelovigen zijn geroepen om Jezus zichtbaar te maken door wie zij zijn en wat zij doen.

‘Discipelschap betekent in de voetstappen van de Meester te gaan en leven zoals Hij geleefd zou hebben in deze tijd’, schrijft zij in haar blad Opwekking Magazine. Net als vorig jaar wil zij benadrukken dat christenen geroepen zijn om dat samen te doen, dus met gelovigen in alle kerken en generaties.
Het is, zegt Opwekking, belangrijk verbonden te zijn en te blijven met Jezus, als Zijn discipelen. ‘Alleen in verbinding met Hem kunnen we vrucht dragen en de wereld laten zien wie Hij is.’

Behalve door tal van sprekers voor volwassenen, wordt het thema uitgewerkt in speciale programma’s voor jongeren, tieners, kinderen en verstandelijk gehandicapten. Het is de 46e editie van de conferentie. Van 1 februari af kan men zich aanmelden als kampeergast.

Reageren


frits

27-11-2015 09:51
Het moet natuurlijk bijbels zijn. Dus: Samen in Jezus leven.