#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Interview met Anne van der Bijl

Wereldwijd is Open Doors bekend. Stichter Anne van der Bijl, wiens visie er aan ten grondslag ligt, is er nog steeds bij betrokken. Als vrijwilliger, met toch een eigen bediening. De enorme schaalvergroting van de voor vervolgde gelovigen opkomende organisatie heeft voordelen, maar is niet wat hij ooit had voorzien. Hij houdt er zijn eigen drukke agenda op na.

In de Kerst-editie van Uitdaging, die vrijdag 11 december bij de abonnees in de bus valt, kunt u een uitvoerig interview lezen dat Johan Bos had met de 87-jarige Brother Andrew.

Reageren


waldens

02-12-2015 07:41
Hoe kan Ds. Ron van der Spoel een dag voor de OpenDoorsdag 2015 op zijn Facebook pagina een positiever reactie geven op de komst van de paus naar Nederland tijdens ThePassion in 2016 ?

https://www.facebook.com/ron.vanderspoel.5/posts/972524106150938?pnref=story

Is 600 jaar Inquisitie met 50 miljoen slachtoffers geen probleem voor Ds. Van der Spoel en Open Doors ?

https://www.youtube.com/watch?v=Rx8PdvOELvY

Liggen de principes en geest van paus Franciscus I en de vervolgingen vanuit het Concilie van Trente dichter aan het hart van Ds. Van der Spoel van Open Doors dan die van de Protestantse Reformatie gewerkt door de Heilige Geest ?

Waldens

01-12-2015 07:12
Wellicht dat Ds. Ron van der Spoel dan meekan om ervaring op te doen hoe je als vertegenwoordiger van OpenDoors vrienden wordt met orthodoxe moslim-imams, terwijl tegelijkertijd door henzelf en hun volgelingen christenen worden vervolgd. Misschien idee om dan samen met deze orthodoxe imams 'samen in de naam van ons allemaal' te zingen ?

waldens

01-12-2015 07:08
Kan Anne van der Bijl zijn moslimvrienden op de orthodoxe islamscholen in Pakistan eens vragen of zij hun moslimbroeders van ISIS eens wat tot bedaren brengen ? Wellicht dat Anne dan ook de leider van het kalifaat kan bezoeken om met hem over zijn jezus te praten ? Wellicht dat die leider dan ook tot de vrienden van Anne gaat behoren.