#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Bethel Music brengt Worship Nights tour naar Nederland

Het team van Bethel Music heeft de afgelopen jaren een grote impact gehad op hedendaagse worship. De songs en albums van het collectief spreken tot de verbeelding. Songs als 'No Longer Slaves' en 'Forever' hebben een vaste plek gekregen in menig kerkrepertoire. De liefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar maart 2016 is het eindelijk zo ver: het Bethel Music collectief van de albums en songs, komt naar Nederland voor een 'Worship Nights' tour, 16 maart 2016 in De Basiliek in Veenendaal.

Inmiddels mag je Bethel Music wel een fenomeen noemen, vergelijkbaar met muziekteams van bijvoorbeeld Jesus Culture. Bethel Music komt oorspronkelijk uit dezelfde kerk in Redding, Californië. Iedereen die de muziek van Bethel waardeert, zal vergelijkbare woorden gebruiken om het te omschrijven. Passievol, gedreven en met een groot gevoel voor emotie en melodie. Afwisseling kan ook genoemd worden, en dat komt door de vele gezichten die het Bethel Music collectief rijk is. Van de overgave in aanbidding die Jenn Johnson brengt tot aan de intieme schoonheid van Steffany Gretzinger's stem en de passie die Jonathan David & Melissa Helser typeert: alles wijst op diep verlangen naar en ervaren van Gods Liefde. Brian & Jenn Johnson leiden het collectief sinds haar start, en onlangs voegde het ook de in Nederland populaire band Leeland aan de groep toe!

De albums van Bethel Music blinken daarbij ook nog eens uit door de locaties en stijlen. Zo presenteerde het team al eerder intieme nieuwe liederen in een schuur ('The Loft Session') en op een bergtop ('We Will Not Be Shaken'). Voor de komende Europese tour is gekozen voor 'Worship Nights': avonden die in het teken staan van een ontmoeting met God aan de hand van bekende Bethel Music songs, maar ook gloednieuwe nummers. In januari verschijnt immers de nieuwe cd 'Have It All'.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237172.
Kaarten zaal: € 27 + € 2 reserveringskosten
Kaarten balkon: € 25 + € 2 reserveringskosten

Bethel Music 'Worship Nights' tour
16 maart 2016
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW, Veenendaal
Zaal open: 19:00 uur / Aanvang: 20:00 uur

Reageren


De Visser

07-12-2015 09:31
Graag willen wij twee kaartjes.
Met vriendelijke groet, Patrick de Visser