#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Vernieuwd aanbod HGJB-vakanties in 2016

De HGJB biedt in de zomer van 2016 diverse nieuwe vakanties aan. De jongerenorganisatie organiseert al jarenlang vakanties voor kinderen, tieners en jongeren, maar dit jaar is het aanbod gevarieerder. Dat blijkt uit de vakantiegids die afgelopen vrijdag uitkwam.

In 2016 biedt de HGJB in totaal 43 vakanties aan, 8 voor kinderen, 15 in het binnenland, 14 in het buitenland en 6 vakanties voor 18-plussers. Brenda Heek van de HGJB-vakantieafdeling over het vernieuwde aanbod: ‘Als HGJB zijn we voortdurend bezig ons aanbod te herzien en verbeteren. We willen veel kinderen en jongeren een fantastische vakantie geven.’ In het aanbod vallen de vakanties ‘Summer Kids’, aan het begin van de vakantie ‘als papa en mama nog werken’ en Bushcraft Zweden op. Brenda: ‘We denken hiermee in een behoefte te voorzien. Voor kinderen is het leuk om aan het begin van de vakantie gelijk iets leuks te doen, voor ouders is het ook gewoon handig. De bushcraft-vakantie in Zweden sluit aan bij een andere trend: er zijn jongeren die er zelf op uit willen, actief zijn in de buitenlucht en back to the basics. Ook dit jaar hopen we weer op veel aanmeldingen!’

De HGJB-vakanties laten zich kenmerken door een combinatie van gezelligheid, warmte en ontspanning. Vele stelletjes vonden elkaar tijdens een HGJB-vakantie en koesteren er nog altijd warme herinneringen aan.


Reageren