#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

'Hart voor de Zaak' met cabaretier Rob Favier

A.s. vrijdag 18 december 2015 geeft Rob Favier weer zijn humoristische en ongezouten mening over de gebeurtenissen van afgelopen jaar, in theater De Spiegel in Zwolle. De conference wordt op oudejaarsavond op Family7 uitgezonden. Vorig jaar was de voorstelling bijna uitverkocht. Er zijn nu nog kaarten te reserveren.Het thema van dit jaar is voor cabaretier Favier zeer persoonlijk. Afgelopen jaar belandde hij na een hartinfarct in het ziekenhuis. Zo ondervond hij letterlijk dat een kloppend hart een zaak van leven of dood is. In het ziekenhuis werd ook het thema geboren. Favier vraagt zicht af: 'Hebben we eigenlijk wel hart voor de zaak?'Het belooft weer een fantastische show te worden, waarin Rob ons op zijn eigen humoristische manier meeneemt door het afgelopen jaar. Volgens Favier wordt het bloedstollend en hartverwarmend. "Goed voor hart- en bloedvaten."Rob Favier is een Nederlandse schrijver, zanger, entertainer en theoloog. Zijn voorstellingen bestaan uit een mix van liedjes en verhalen waarbij hij zijn publiek op vermakelijke wijze confronteert met zijn kijk op God en de medemens.

De Oudejaarsconference is een prachtige gelegenheid om samen met familie en vrienden lekker te ontspannen en er heerlijk even tussenuit te zijn. En het is natuurlijk een prachtig cadeau om weg te geven!

Family7's Oudejaars Conference 2015 wordt uitgezonden op Family7 op oudejaarsavond om 22.00 uur en herhaald op 1 januari 2016 om 11.30 uur en 21.00 uur.

Klik hier voor meer informatie!


Reageren