#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Kerstviering Tot Heil des Volks

De 160 jaar bestaande organisatie Tot Heil des Volks in Amsterdam houdt morgen 18 december (19.30 uur) haar traditionele kerstviering. Dat gebeurt in de Noorderkerk aan de Noordermarkt 48. 'Recht uit Gods hart' is het thema. Toegang is gratis.

Van 19.00 uur tot 19.30 uur is er samenzang. Daarna wordt de dienst gehouden, met als spreker Martijn Rutgers van de Crossroads International Church in Amstelveen. Voor muziek zorgt de band LEV. Er wordt wel een collecte gehouden en men kan kaarten reserveren via www.totheildesvolks.nl. Gelet op de enorme jaarlijkse toeloop en het beperkte aantal zitplaatsen, wordt gevraagd of men het door wil geven als kaarten zijn geserveerd, maar men op het laatste moment van komen moet afzien.

De Noorderkerk ligt aan de Noordermarkt, op de hoek Prinsengracht / Westerstraat in Amsterdam. Parkeren kan onder andere in de Westerstraat of rondom de Noordermarkt.

In de omgeving van de kerk geldt betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de Europarking aan de Marnixstraat of de garage bij het Centraal Station, zie www.bereikbaaramsterdam.nl Vanaf Amsterdam CS is de kerk te voet bereikbaar in ongeveer 15 minuten. Vanaf CS kan men tram 3 en 10 of bus 18 nemen (halte Marnixplein) of tram 13, 14 en 17 (halte Westermarkt).Reageren