#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Family7 sluit jaar af met conference Rob Favier

Een ziekenhuisbed staat op het podium. Het geluid van een hartmonitor klinkt door de zaal. Maar het gepiep verbergt een verrassing, wat voor herkenning zorgt bij het publiek en op de lachspieren werkt. Zo begint de oudejaarsconference van Rob Favier met als titel “Hart voor de Zaak”, die Family7 op oudejaarsavond uitzendt. Het is een verwijzing naar het hartinfarct dat de cabaretier afgelopen zomer trof. Gelukkig gaat het inmiddels al een stuk beter met Favier. “De cardioloog wilde wel eerst nog even wat dingen uitzoeken voor ik het podium opging, maar ik kon gelukkig wat software lenen bij de Volkswagendealer, waardoor ik een stuk beter uit de test kwam.”

Het is al voor het derde achtereenvolgende jaar dat Family7 het jaar afsluit met de conference van Rob Favier. Het belooft weer een fantastische show te worden, waarin Rob de kijker op zijn eigen energieke, enthousiaste en humoristische manier meeneemt langs de bijna Grexit van Griekenland, vluchtelingen en alle andere grote en kleine gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Family7’s Oudejaars Conference 2015 – Hart voor de Zaak is op donderdagavond 31 december om 22.00 uur te zien op Family7. De voorstelling wordt herhaald op vrijdag 1 januari om 11.30 uur en om 21.00 uur.

Over Family7:
Sinds 2005 zendt Family7 uit op televisie en internet. Inmiddels heeft Family7 een bereik van meer dan vijf miljoen huishoudens. Family7 is opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Dit doen ze door middel van programma's die aansluiten bij veel verschillende doelgroepen. De programma’s bij Family7 zijn actueel, ontspannend, onderwijzend en inspirerend.


Reageren