#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Is korte termijn zending zendingstoersime?

CAMA organiseert op donderdag 28 januari om 20.00 uur een webinar (online seminar). Spreker tijdens deze avond is Corné Burger van Operatie Mobilisatie (OM). Corné probeert binnen de afdeling ‘Partnership Ministries’ om zendingsbewustzijn in kerken en gemeentes te bevorderen. Het webinar is voor iedereen die geïnteresseerd is of betrokken is bij zending.

Een paar weken naar het buitenland om mee te helpen een kerkje te bouwen of evangeliseren is een sloppenwijk is populairder dan ooit. Zo proef je kort wat zending is en leer je nieuwe culturen kennen. Maar hoe draagt korte termijn zending bij aan het koninkrijk van God? Waar moet je aan denken als je de grens overgaat? Kleven er nadelen aan? Dat zijn vragen die door Corné Burger tijdens dit online college worden beantwoord.

Zendingsbewustzijn
Corné probeert in zijn werk bij OM het zendingsbewustzijn in kerken te vergroten. Hij wil mensen toerusten tot geestelijke groei en vorming. Dit doet hij onder meer door het geven van spreekbeurten, Bijbels onderwijs, training en oriëntatiegesprekken voor mensen die nadenken over zending of al daadwerkelijk een stap gezet hebben. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het OM-Zendingsweekend waar de afgelopen tien jaar ruim vijfhonderd mensen aan deelgenomen hebben. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de Kairos-cursus in Nederland.

Opgeven?
Wil je je opgeven voor 28 januari? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar info@cama.nl. Andere webinars staan gepland op 31 maart en 26 mei 2016.


Reageren