#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

'Jozef was een ondernemer'

Dat Jacobs zoon Jozef eigenlijk een ondernemer was is een van de stellingen die er wordt verdedigd. Voor ondernemers, gemeenteleiders en andere leidinggevenden is de bijeenkomst bedoeld die zaterdag 23 januari van 10.30  – 14.00 uur wordt gehouden bij de Nieuw Testamentische Gemeente IJsselstein. Spreekster is daar Asieladvocaat en Ondernemer mr. drs. Lineke Blijdorp uit Culemburg.

Het thema van de bijeenkomst is’Nieuw succes en herstel voor elke leider en ondernemer.’ Voorganger van de gemeente is Hans Tims, echtgenoot van gospelzangeres Esther Tims.

Blijdorp is asieladvocaat, voorzitter van de adviescommissie Asiel Nederlandse orde van advocaten (NOVA) en Landelijk contactpersoon advocatuur op de IND-aanmeldcentra.  Ook heeft zij volgens de organiserende gemeente grote ervaring als mediator op het gebied van kerk- en gemeenteconflicten.

Onlangs verscheen van haar hand het boek “Jozef, één man, één droom, één antwoord”. Hij was volgens Blijdorp de eerste CEO die als ondernemer de wereld hervormde en redde van de ondergang.

De gemeente laat weten dat Lineke Blijdorp ‘een heldere kijk’ heeft op de asielinstroom in Nederland en gemeenteleiders wil helpen hun focus daarop feitelijk, zuiver en Goddelijk te houden. Zij helpt zelf een groeiende groep vluchtelingen uit landen als Iran en Irak, die zich vanuit de Islam hebben bekeerd tot het christendom en daarom in eigen land worden bedreigd met de doodstraf.


Reageren