#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Opnieuw landelijke Stilte Tour

Wegens enorme belangstelling trekken Mirjam van der Vegt (stiltetrainer) en Ronald Koops (musicus) in het voorjaar van 2016 opnieuw het land in met de Stiltetour Herademen met de Psalmen. Een muzikale en verstillende tocht langs woorden van herademing, wanhoop en hoop. Zij willen de bezoekers  inspireren en troosten door deze eeuwenoude liederen.

Tijdens de avond beleven de bezoekers de psalmen op diverse manieren: stiltemeditaties, nieuwe liederen waarbij de letterlijke psalmen (NBV) op muziek zijn gezet en  interactieve oefeningen. Net als bij de voorgaande stiltetours, worden bezoekers van de tour weer meegenomen op reis de stilte in, waarbij ruimte is voor hoogte- en dieptepunten.

Nieuwe producten
Bij deze tour zijn twee nieuwe producten verkrijgbaar, zodat bezoekers en andere geïnteresseerden ook thuis de rust en de diepte van de teksten kunnen ervaren.  In het boek Herademen met de Psalmen van de hand van Mirjam van der Vegt krijgt de lezer stiltemeditaties bij veertig psalmen aangereikt met reflectieve vragen. Op de cd Herademen met de Psalmen van Ronald Koops worden diverse psalmen uit de Nieuwe Bijbelvertaling letterlijk gezongen op nieuwe melodieën.

Goede reacties vorige stiltetour
De afgelopen avonden leverden uitverkochte zalen en werden gewaardeerd door de bezoekers.  
‘Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Zou er zo weer heen gaan.’
‘Wat een prachtige avond; zowel in muziek als gesproken woord. Ben er stil van.’
‘Een zielservaring; gevuld met vrede ging ik weer naar huis.’

Tourdata Stiltetour voorjaar 2016
26 februari      2016    Doorn (huiskamerconcert bezoekers Stilteweekend | www.hetbrandpunt.nl )
18 maart          2016    Nijkerk (De Fontein, ds. Kuyperstraat 2)
19 maart          2016    Leeuwarden (De Wijngaard, Bleeklaan 119)
24 maart          2016    Dordrecht (Bonfire, Wijnstraat 117)

Bekijk ook de vernieuwde website www.stiltetour.nl voor meer informatie en bestellen van tickets.
www.stiltetour.nl of www.truetickets.nl/stiltetour

Boek: Herademen met de Psalmen. 40 Stiltemeditaties, Mirjam van der Vegt, gebonden uitvoering, 192 pagina’s, Boekencentrum, ISBN 9789023928751

Cd: Herademen met de Psalmen, Ronald Koops e.a.. Diverse intense psalmen uit de NBV, letterlijk op nieuwe muziek gezet. Woorden van troost, hoop en verwachting om te luisteren, te zingen en te herademen.


Reageren