#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Todd Bentley: 'Opwekking komt in Rusland'

De zwaar getatoeëerde en niet onomstreden Canadese prediker Todd Bentley, bekend geworden door een campagne in Lakeland en stichter van de organisatie Fresh Fire, is nu opgedoken in Rusland. Op het Paleisplein in het centrum van St. Petersburg profeteerde hij dat er een grote opwekking komt in Rusland, via St. Petersburg.

Bentley was een van de hoofsprekers op een conferentie van 4 tot en met 10 januari  in Rostov-on-Don. Aan de vooravond daarvan ging hij naar het plein in St. Petersburg, waar hij sprak, temidden van een aantal voorgangers. Dat meldt de Christian Telegraph.
Volgens hem hebben veel geestelijke leiders, overal ter wereld, herhaaldelijk de grote opwekking in Rusland voorzegd. Die zou invloed hebben op de landen in zowel het Midden-Oosten als Oost-Europa . Hij zei ook dat de Heer spoedig met triomf terugkeert naar de aarde.

Voorafgaande aan de ‘Berg van Transformatie’ conferentie in het Russische Rostov-on-Don, bracht Bentley enkele dagen door in St. Petersburg, waar hij evangeliseerde en voor zieken bad. Hij claimt dat onder zijn handen al velen werden genezen. Ook zouden tienbtallen doden zijn opgewekt, maar hun namen zijn nooit bekend gemaakt. De campagne in Lakeland, waardoor hij enkele jaren geleden bekend werd, is voortijdig afgebroken toen bleek dat hij een buitenechtelijke affaire met een medewerkster had en hij toegaf soms beschonken op het podium te staan. Bekende predikers ontfermden zich daarna over hem en volgens hen herstelde hij. Inmiddes reist hij de wereld weer rond om evangelisatie- en genezingscampagnes te houden.


Reageren