#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Paasnummer Elisabeth: 85.000 exemplaren

Het Paasnummer van Elisabeth verschijnt eind maart in een oplage van 85.000 exemplaren. Het blad wordt door veel kerken en organisaties besteld om de boodschap van Pasen te verspreiden, zegt uitgeverij Jongbloed.

In de extra dikke Paaseditie van het anders tweemaal per maand verschijnende magazine staan onder meer een interview met pan fluitiste Noortje van Middelkoop: (‘ik hoop dat mensen door mijn muziek iets voelen van God’) en papierkunstenares Frederika van Veen (‘het geloof inspireert me en dat wil ik doorgeven’).

Verder bevat het blad een paasmeditatie waarin wordt uitgelegd wat Pasen eigenlijk betekent, zodat ook mensen die Jezus niet persoonlijk kennen, begrijpen wat Hij voor hen gedaan heeft. Want Pasen is het feest van onze opgestane Heer. Jezus Christus is de door God gezonden Messias. Hij bevrijdt de mensheid uit de macht van zonde en dood en brengt hen naar het beloofde land van licht en vrede.

De paaseditie is volgens de uitgever geschikt om huis aan huis te verspreiden of uit te delen tijdens de Goede Week en de paasdiensten. Het is te bestellen tot 9 februari. Daarna zijn er nog standaardexemplaren beschikbaar voor kerken die nog niet besteld hebben. Hierbij geldt overigens wel het 'op=op'-principe. Eigen teksten op de achterkant zijn dan helaas niet meer mogelijk.


Reageren