#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Uitdaging dit jaar geen vier keer, maar zes keer

Zaterdag 9 januari kwamen medewerkers van Uitdaging samen voor de eerste redactievergadering dit jaar. Omdat de ‘doorstart’ van Uitdaging buiten verwachting goed is verlopen nam de redactieraad de beslissing dit jaar Uitdaging geen vier keer uit te geven, maar zes keer. Overwogen wordt ook nog een speciale evangelisatie editie uit te geven.

De verschijningsdata voor 2016 zijn: 11 maart, 29 april, 24 juni, 26 augustus, 21 oktober en 16 december.

Leo Habets (hoofdredacteur) en Jacco Stijkel (eindredacteur) toonden zich zeer tevreden. Habets “Het is allemaal veel beter gelopen dan wij verwacht hadden”. Stijkel: “We werken met een nieuw team van hoog gemotiveerde en getalenteerde medewerkers.” Het doel van Uitdaging is en blijft de opbouw en bemoediging van medechristenen en de verkondiging van het Evangelie.

Eddy Morren verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties in de krant en op deze website is ervan overtuigd dat 2016 een goed jaar gaat worden voor Uitdaging. “Uitdaging voorziet in een behoefte voor onze adverteerders. Zij kunnen via Uitdaging direct communiceren met hun doelgroep.”

Jan Smit verantwoordelijk voor sociale media toonde zich tevreden met de eerste stappen. “Sinds september vorig jaar hebben wij zo’n 600 volgers bij Twitter. Dat is nog niet echt veel, maar het begin is er.”

Op de foto
Bovenste rij van links naar rechts: Jacco Stijkel (eindredacteur), Leo Habets (hoofdredacteur), Wietske Noordzij (RaiseUp), Marco van Putten, Klaas Kuyper, Peter Bakker. Onderste rij: van links naar rechts: Don Zeeman (Vlaanderen), Rineke Peterson, Christiaan van der Veen en Jan Smit (Sociale Media Facebookpagina / Facebookgroep / Google+). Niet aanwezig waren: Floor de Groot, Johan Bos, Eddy Morren (advertentie-acquisitie), Marrie van der Feen, Roel Ottow (Illustraties) en Fokko Everts (Kameel.nl boeken).

Reageren


frits

21-01-2016 07:34
Dat is heel goed nieuws. Er zal een zegen vanuit gaan.