#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Binnenland

Ander wekelijks tv-programma Joyce Meyer

Joyce Meyer Ministries gaat van 14 februari af onder een nieuwe naam het wekelijkse tv-programma van de evangeliste meer afstemmen op specifieke vragen en verhalen in de samenleving. Onder de titel ‘Everyday Answers with Joyce Meyer’ presenteert zij door haar gevonden Bijbelse antwoorden.

Meyer is in alle delen van Amerika te zien via tv-netwerken. In Nederland eerst via Family7, maar tegenwoordig elke morgen vroeg via SBS6. Volgens mediadirecteur Ginger Stache gaat om nog meer aansluiting bij het leven van alle dag. Telkens komt één bepaald onderwerp ter sprake. Kijkers horen ook bemoedigende verhalen van anderen die de antwoorden in hun leven toepasten, zegt Stache. De organisatie gaat ook meer de interactieve sociale media gebruiken om over die onderwerpen met het publiek in gesprek te kunnen zijn. Via die media kan men ook vragen aan de Bijbellerares stellen.

Het dagelijkse programma van Joyce Meyer (Joyce Meyer's Enjoying Everyday Life) blijft op de nu gebruikelijke manier doorgaan.

Reageren


23-10-2017 12:35

Erik

12-02-2016 09:30
Eng gedoe we moeten terug naar het woord de bijbel dan hebben wij deze mensen niet nodig. Die hebben wij al genoeg in Nederland en daar word ik ook al niet vrolijk van. laat het geschreeuw van deze dame maar in Amerika daar zijn ze het gewend, wij hebben het woord van God nodig en geen mensen.