#Tb 15 euro gift
Enquête: 112-Kunnen mensen behouden worden die nooit van Jezus hebben gehoord? Ja Nee

Buitenland

Man uit dood opgestaan

Volgens het Amerikaanse blad Charisma is in Doncaster, in het Engelse Yorkshire, een man uit de dood opgestaan. Dat gebeurde overigens zes jaar geleden al, maar Joe Stevenson (75) vertelde er onlangs over in het bijzijn van een chirurg, die het verhaal bevestigde.

Bij Stevenson werd na een hartaanval bijna een uur lang geen ademhaling meer geconstateerd, meldde chirurg AS.S.W. Bruce. Nadat de patiënt klinisch dood was verklaard, bad de gemeente waartoe hij behoorde om troost voor zijn gezin. Na een klein uur begon het hart weer te kloppen. Na drie dagen in coma ontwaakte de man zonder beschadiging van de hersenen. Een journalist schreef erover in een krant (klik hier om het Engelse artikel te lezen).

Stevenson werd destijds opgenomen om een nieuwe knie te krijgen, maar kreeg de dag na die operatie een hartaanval. Volgens Bruce is hij in coma geraakt.
Ook dr. David Garrard van de Assemblies of God Bijbelschool in Doncaster, bevestigt wat volgens hem een wonder is geweest, dat de opstandingskracht van Christus aantoonde bij Stevenson, getrouwd en vader van vijf kinderen. Ook nadat de hartslag terug was gekomen, werd zijn vrouw Wilsie geadviseerd niet teveel hoop te hebben. Maar het liep kennelijk anders.

Stevenson zegt in de weken die aan zijn operatie vooraf gingen een veel intensere relatie met God te hebben gezocht.

Reageren


frits

26-02-2016 07:38
Er zullen meer doden opwekkingen komen.
Onze Here Jezus heeft het beloofd. Wij moeten in het geloof staan, en het zelfde doen. Als de familie daar open voor staat.