#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

CAMA-leider Syrië in mei in Nederland

De leider van de CAMA-kerk in Syrië, Edward Awabdeh, is op 6, 7 en 8 mei in Nederland, waar veel leden van de zustergemeenten geld hebben gegeven en gebeden voor hun geloofsgenoten in het verscheurde land.

Awabdeh staat al meer dan tien jaar aan het hoofd van zeventien gemeenten in heel Syrië. Ondanks de harde oorlog en vernietigingen leidt hij die gemeenten in groot vertrouwen op de Heer, zegt CAMA (Christian and Missionary Alliance). Volgens de Nederlandse koepel komt hij met indrukwekkende verhalen naar de ontmoetingen in Nederland met broeders en zusters.

Vrijdagavond 6 mei is er een bijeenkomst in ICF Amersfoort met hem voor gebed en bemoediging, met alleen voor Arabische gelovigen in Nederland. Zaterdagmiddag 7 mei is er een bijeenkomst voor iedereen in de Chinese ABC-gemeente in Zoetermeer van 14.00 – 17.00 uur. Op zondagmorgen 8 mei zijn er twee kerkdiensten in de ABC-gemeente in Groningen, één om 9.30 uur en één om 12.00 uur. Meer informatie hierover volgt binnenkort op de website www.cama.nl. Men kan zich overigens nu al aanmelden voor één van deze bijeenkomsten via info@cama.nl

Directeur Boudewijn van Schoonhoven van CAMA was onlangs in het EO Radio-programma 'Dit is de dag' om te praten over de situatie van de kerken in Syrië.


Reageren