#Tb 15 euro gift
Enquête: 112-Kunnen mensen behouden worden die nooit van Jezus hebben gehoord? Ja Nee

Buitenland

Paula White: ‘Trump kreeg Bijbel van Graham’

Televisie evangeliste Paula White, die onverdroten een welvaartsevangelie predikt, zegt dat Billy Graham een Bijbel heeft gesigneerd, met een ‘profetische’ brief daarin, voor Donald Trump, ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van de Republikeinse presidentskandidaat.

Die is nu overigens 69. White maakt er geen geheim van achter Trump te staan, zegt dat die in Christus gelooft en is gered. Het is nodig dat hij de volgende president van Amerika wordt, vindt ze. White zei in een meeting met 10.000 bezoekers in Orlando (Florida) al vijftien jaar bevriend te zijn met Trump.

Volgens haar dacht ze na over wat zij Trump zou geven ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag en kwam zij er achter dat hij altijd graag een Bijbel met handtekening en een brief van Billy Graham had willen hebben. Die kwam er dus. Zij zegt dat Trump God lief heeft en baseert dat op de ‘vruchten van zijn leven’ en hoe hij omgaat met zijn kinderen en andere mensen in zijn omgeving. Ze liet overigens in het midden wat de profetische boodschap van Graham was.

Volgens The Christian Post beschouwen de meeste evangelicals het door White gepredikte welvaartsevangelie aks ketterij en steunen zij Trump niet. The Christian Post adviseert zijn lezers dat ook niet te doen. De kandidaat dient niet de belangen van de evangelicals en is een gevaar voor het land zijn, meent de redactie.

Reageren


Gerard

14-03-2016 11:43
Trump en Putin! Een gevaarlijk eindtijd duo ...