#Tb 15 euro gift
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee

Overdenkingen

Is er leven na de geboorte?

Het filmpje duurt nog geen twee minuten.
Toch even kijken!
Gevonden op de site van www.citybibles.com

Uitdaging redactie

Reageren


Pablo J.Luis Molinero

15-05-2016 04:08
Allereerst excuus mijn fouten met behulp van uw taal.
Ik verwijs naar het verhaal over die twee foetussen die bespreken of moeder bestaat en of er leven na de geboorte.
Ik schreef dit verhaal 35 jaar geleden, toen mijn jongste dochter werd geboren.
De versie op het Web is een korte samenvatting in een paar lijnen (met veel fouten) of een zeer persoonlijke versie geven de kerngedachte van mijn verhaal (16 pagina's) maar ontbrekende veel interessante details u in het oorspronkelijke verhaal vindt.
Ik waardeer u die op uw websites aangeeft dat de auteur Pablo J.Luis Molinero is. Dit is nodig omdat, hoewel de meeste van de webs zeggen "Onbekende auteur" of "Anonymous" en dat zou ok voor mij, er zijn een aantal anderen waar zij verklaren te zijn van de auteurs of te hebben verteld dat de auteur meneer of mevrouw is....... Auteurs van de precies dezelfde lijnen en words?
Het is oneerlijk en oneerlijk dat mensen zoals Útmutató naar Léleknek ("spirituele gids" in het Hongaars), de Tsjechische psycholoog (Dr. Jirina Prekop), Rabbi Haim Korsia (Frankrijk), het hoofd van de Russisch-orthodoxe kerk in Saint-Michel-Archange, in Cannes en verscheidene anderen (Henry J.M. Nouwen, Henry J.W., Wayne Dyer, Guru PV Zen, diverse predikanten van kerken in Europa, in de VS, in Brazilië enz., en enkele anderen, allemaal psycho-spirituele verantwoordelijkheid mensen) pretenderen te zijn de auteurs een auteurschap die niet hen toekennen.
Ik heb geen enkel probleem die u deelt het online, die u in seminaries gebruikt of discussies, zelfs die u opnemen in een van uw boeken, maar houd altijd rekening met kan verlaten duidelijk dat idee van het korte verhaal "Boy and Girl" in het boek "Morphogeny" van Pablo J.Luis Molinero komt; die volledig kan worden gelezen (in het Spaans en in het Engels) in www.pablomolinero.com
Veel dank

Ilona

22-03-2016 01:05
Echt he... Een goeie diepe denker. En vind het verschil tussen de mens hier mooi uitgebeeld.

Marieke

22-03-2016 12:05
fantastisch......