#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Christenvervolging

Islamieten eisen dood Asia Bibi

De stem van radicale islamieten in Pakistan, die de dood eisen van de sinds 2009 in de gevangenis verblijvende christelijke vrouw Asia Bibi wordt steeds luider en agressiever. Zij hebben de regering nu een ultimatum gesteld: als Asia Bibi niet voor 27 maar a.s. gedood worden, starten zij begin april met landelijke protestacties.

De vijfvoudig moeder werd – omdat zij de islam beledigd zou hebben - tot de dood door ophanging veroordeeld, op grond van de zeer omstreden Pakistaanse blasfemiewet. In juli 2015, had het Hooggerechtshof van Pakistan de doodstraf tegen de 50 jarige katholieke vrouw opgeheven en beroep van het vonnis toegelaten. Er moet nu een nieuwe rechtszaak komen.

Beste lezers van dit artikel: deze vrouw zit nu al zes jaar in de gevangenis, waarbij de dreiging van haar dood iedere dag present is. Plaats haar a.u.b. op uw gebedslijstje. Bid net zolang totdat deze vrouw weer wordt vrijgelaten.

Reageren


wilma

26-03-2016 08:34

Liudmila

26-03-2016 08:10
Alleen God kan de rechter voor de vrouw zijn. "God - rechtvaardige Rechter, en God, iedere dag is strikt geheven." (Bijbel, Ps.7: 12). God zal geen kinderen zonder een moeder.