#Tb 15 euro gift
Enquête: 016-Mensen die niet in Jezus geloven gaan naar de hel. Ja Nee

Christelijke media

Zoon TBN-stichter weer weg bij christelijk station

De zoon van stichter Paul Crouch van wereldwijde christelijke omroep TBN (Trinity Broadcasting Network) is blijkbaar de dupe geworden van een concurrentiestrijd tussen evangelische media. Paul Crouch junior werkte de laatste vier jaar voor The Word Network, maar is ontslagen, omdat stichter en leider ervan, Kevin Adell, er achter kwam dat Crouch een spotje had gemaakt voor een andere christelijk station. Hij deed dat naar zijn zeggen in eigen tijd en met eigen apparatuur.

Maar Adell zag het als door hem niet in zijn organisatie te tolereren wangedrag en een ‘conflict of interest’, dat naar zijn zeggen altijd snel wordt aangepakt. Crouch op zijn beurt zegt met vreugde voor het in 2000 opgerichte Word Network te hebben gewerkt en God te danken voor de jaren waarin dat mogelijk was. Hij hielp Adell met het bouwen van een studio en het netwerk te verbeteren, vertelde Crouch aan het Amerikaanse Charisma News. Een van de dingen die hij voor Word deed was spotjes maken. Daardoor kwam ook dat klusje voor een andere zender op zijn weg.

“Toen Kevin dat ontdekte, was hij er niet blij mee, noemde het dus een conflict of interest en onze wegen zijn gescheiden, zegt hij. "Het was van mij geen kwade opzet. Ik houdt van Word Network en ben blij daar vier jaar te zijn geweest.”

Volgens hem gaan zijn oude werkgever en hij nu elk een eigen weg. “Wat ik zag als het geven van een tiende aan een andere christelijke omroepbediening, beschouwt hij als een belangenconflict. Hij heeft daartoe het recht en ik respecteer het.” Crouch vertrok in 2011 bij de door zijn vader gestichte omroep TBN, waar hij een leidinggevende functie had.

Reageren


Theo

06-04-2016 08:17
https://m.youtube.com/watch?v=JQe_EUnc7kc

Dit zegt genoeg over T B N